,,Lucruri” care mă fac fericită (II)

În ultimul articol cu același nume, v-am vorbit despre ceea ce înseamnă, pentru mine, fericirea și am enumerat câteva dintre ,,lucrurile” ce mă fac fericită. Pentru că nu le-am putut cuprinde pe toate într-un articol, v-am promis că voi scrie și partea a doua. Să revenim:

21.,,Ritualul” de deschidere a coletelor cu cosmetice. De la deschiderea atentă a coletului, de frică să nu stric/sparg ceva, până la testarea fiecărui produs, totul se transformă într-un ritual care se încheie cu strădania mea de a-mi șterge, de tot, swatch-urile de pe mâini. De cele mai multe ori, mai ales când în colet se află și rujuri, nici demachiantul nu mă ajută.

 

 

22. Atunci când intru într-un supermarket, hypermarket sau mall și peste tot văd decorațiuni de Crăciun, brazi împodobiți, dulciuri și alte lucruri specifice acestei sărbători. În momentele alea iese la suprafață fetița care, an de an, îl pândea pe Moș Crăciun de după ușă.

23. Să fiu înconjurată de oameni frumoși. E minunat să fiu în preajma unor persoane ambițioase, cu o gândire pozitivă, care știu ce își doresc de la viață și, mai ales, știu că visele chiar devin realitate dacă te încăpățânezi să reușești.

24. Pastele de la Cafe Papillon. Î’m a pasta addict, for sure. De asemenea, sunt și foarte pretențioasă când vine vorba de ele. Până să mă mut în Iași, mâncam doar paste făcute de mama și iubitul meu. Într-o zi, am ieșit la masă cu o prietenă și am decis să le dau o șansă  și pastelor din localul respectiv, care s-au dovedit a fi absolut delicioase, iar ,,localul respectiv” s-a transformat într-unul foarte drag mie.

 

25. Să îmi pun jumătate din tubul de spumant în cadă, astfel încât să mi se vadă numai ochii din muntele de spumă. Priceless.

26. Ședințele foto cu Adriana. Dacă la prima ședință am fost foarte crispată și nu aveam deloc încredere în mine, acum, lucrurile s-au schimbat enorm. E foarte important să avem, cu adevărat, încredere în noi, pentru că totul pornește din interior și simți că nimeni și nimic nu te poate opri. Ador să pozez, iar Adriana e o scumpă.

diamonds-30

27. Gesturile mici care vin dintr-un suflet mare. Acum două sau trei săptămâni a fost o perioadă în care a plouat continuu. Într-una din acele zile, grăbindu-mă spre facultate, mi-am uitat umbrela acasă. Așteptam zgribulită la un semafor, când, de mine, se apropie un domn elegant (bănuiesc că era profesor universitar), trecut de prima tinerețe, care întinde umbrela deasupra mea și mă conduce până la intrarea în facultate, spunându-mi să am grijă și să nu mai uit umbrela, pentru că pot răci. M-a impresionat foarte tare faptul că, un străin, a preferat să meargă prin ploaie, pentru a mă feri pe mine de ea. Mulțumesc!

28. Reacțiile persoanelor pe care le machiez. Când aud lucruri precum: ,,Te iubesc!”, ,,Doamne, ce frumoasă sunt!”, ,,Ești o zână bună!” sau când persoana respectivă se uită în oglindă și, pur și simplu, plânge de fericire și îmi spune că nu a mai fost atât de frumoasă nici când a fost mireasă, nu există satisfacție mai mare. În astfel de momente îmi râde sufletul de bucurie.

29. Așternuturile pufoase. Best invention ever.

30. Mesajele de la voi. Primesc foarte multe mesaje de la voi, pe pagina de Facebook a blogului, We are diamonds by Dana, în care îmi spuneți că, datorită a ceea ce scriu pe blog, ați achiziționat anumite produse și sunteți foarte mulțumite de ele, sau în care mă întrebați diverse lucruri, sau chiar mesaje în care îmi spuneți ce ați mai vrea să citiți pe blog ori ce ar trebui să schimb/adaug/corectez. Apreciez foarte mult criticile constructive, atât timp cât în spatele lor se află intenția sinceră de a ajuta și nu răutatea.

Închei lista aici, pentru că vreau să rămân și eu cu ceva. Foarte multe lucruri mă fac fericită, iar pe unele vreau să le păstrez doar pentru mine, altfel își pierd farmecul. Un singur lucru ar trebui să ne facă fericiți pe toți, în fiecare dimineață: faptul că ne-am trezit, respirăm, suntem în viață și avem o întreagă zi la dispoziție, de care să ne bucurăm cum știm noi mai bine!

Cu drag,

Dana💎

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s