Review: Farduri individuale de la Melkior & Glazel Visage

Le-am văzut prima dată expuse în magazine (Melkior, Cluj și The Make-Up Shop, Iași), însă, în ciuda zecilor de nuanțe absolut superbe pe care le-am testat, nu m-am putut decide să cumpăr nimic, nu știam ce să aleg, ce culori îmi lipsesc, când mă îndrăgosteam de una vedeam imediat alta și tot așa. Ajunsă acasă, am început să mă documentez, să caut review-uri, să compar cu ce am văzut eu în magazine și ce am deja și, după toate astea, am reușit să îmi comand ce îmi doream.

În acest articol vă voi prezenta zece astfel de farduri, favoritele mele din cele pe care le am până acum. Mai jos veți găsi o listă cu denumirea fiecărui fard și un link către el (click pe denumirea fardului), pentru a vă ușura căutarea.

DSCF93011- VIOLETTE

2- CAMEE ROSE (splendid)

3- LILITH

4- H3

5- PEACH

6- SUN FLOWER

7- WISH

8- 313

9- BROWN SUGAR (splendid)

10- 72

Din păcate, pozele de pe site-uri nu prea corespund nuanțelor reale ale fardurilor. Unele sunt prezentate ca fiind mai intense iar în realitate nu sunt așa, însă, în mod surprinzător, există și nuanțe care sunt mai intense în realitate decât în pozele de pe site (PEACH și SUN FLOWER). De aceea, vă recomand ca înainte de a vă comanda fardurile, să citiți cât mai multe review-uri și, dacă aveți ocazia, să le testați și în magazine (pe mine m-a ajutat foarte mult acest lucru).

Pentru mine, cel mai mare avantaj al fardurilor individuale constă în faptul că nu ești nevoită să cumperi o paletă întreagă doar pentru câteva farduri (mi s-a întâmplat să cumpăr o paletă și să folosesc un singur fard din ea). Există palete magnetice pe care le puteți personaliza cu nuanțele dorite de voi. Sunt foarte utile și merită achiziționate.

Fardurile de la Melkior Professional

DSCF9310

Foto: 1-VIOLETTE; 2- CAMEE ROSE; 3- LILITH; 5- PEACH; 6-SUN FLOWER; 9- BROWN SUGAR; 7- WISH.

Am mai multe farduri de la Melkior, însă pe acestea le folosesc cel mai des. Sunt foarte pigmentate și rezistente, iar nuanțele sunt superbe. Sunt destul de mari, iar prețul, din punctul meu de vedere, e mai mult decât acceptabil (17 lei).

Pentru că am menționat anterior de paleta magnetică, trebuie să vă spun că, la achiziționarea a 6, 12 sau 24 de farduri (în cadrul aceleași comenzi), Melkior vă oferă gratis o astfel de paletă. În cazul în care vă cumpărați, de exemplu, câte 4-5 farduri odată, vă sfătuiesc ca la prima comandă să achiziționați paleta de 24 de farduri pe care să o completați ulterior, pentru că are un preț accesibil. Mai jos aveți link-urile către cele 3 palete:

1- PALETĂ MAKE-UP MAGNETICĂ 6X

2- PALETĂ MAKE-UP MAGNETICĂ 12X

3- PALETĂ MAKE-UP MAGNETICĂ 24X

Singurul lucru ce mă deranjează la aceste farduri e faptul că sunt prăfoase, deci trebuie lucrat cu atenție cu ele, însă nu e ceva care să mă determine să renunț la ele.

Fardurile de la Glazel Visage

DSCF9314

Foto: 4- H3; 10- 72; 8- 313.

Din punct de vedere calitativ, nu am găsit nicio diferență între fardurile de la Glazel Visage și cele de la Melkior, ba chiar și prețul este aproape la fel (16 lei).

Singura diferență, care nu are nicio legătură cu fardurile în sine, este faptul că, indiferent câte farduri veți comanda, nu veți primi cadou paleta magnetică. Și la Glazel Visage o găsiți în trei variante, de data aceasta, la un preț puțin mai mare comparativ cu cele de la Melkior (carcasa este din metal):

1- Paletă magnetică goală Glazel Visage 6X

2- Paletă magnetică goală Glazel Visage 8X

3- Paletă magnetică goală Glazel Visage 15X

Sper să vă fi fost de folos, iar dacă sunt cereri, voi face review și pentru restul fardurilor pe care le am de la aceste două firme. Până atunci, vă urez shopping plăcut și…responsabil!

Cu drag,

Dana💎

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s