Cine sunt, ce sunt și ce fac?

Ca și voi, sunt un suflet într-un trup. Știu, majoritatea persoanelor consideră că suntem niște trupuri care au suflet. Mie îmi place să cred invers. E mai frumos. Părinții mei m-au numit Dana. Dana-Ioana. Îmi place cum sună. Sunt make-up artist, blogger și studentă la Comunicare și PR.

La vârsta de un an, așa cum cere tradiția, mi-a fost pusă în față o tavă cu diverse obiecte. Printre cele trei obiecte pe care le-am ales s-au aflat si…un ruj și un pix (e adevărat că astăzi tastele i-au luat locul)! Cred că de atunci, toate lucrurile s-au aranjat așa încât astăzi să fac ceea ce fac.

De ce make-up artist? Pentru că „de mică” am fost cochetă, m-au atras culorile, fardurile mamei…Experimentam ori de câte ori aveam ocazia și nici prin cap nu îmi trecea că voi ajunge să îmi doresc o carieră în acest domeniu.  Am început cu pași timizi, în jurul vârstei de 17 ani, învățând din tutoriale și articole de pe blogurile de specialitate. Pe atunci nu aveam atât de multă înceredere în mine încât să cred că voi putea să machiez „ca în reviste” și am considerat că e ceva trecător. Nu a fost așa. Cu timpul, am întalnit persoane care, prin exemplul personal, mi-au arătat că se poate atât timp cât există pasiune, răbdare și exercițiu. Am urmat un curs de machiaj profesional în cadrul căruia am avut o profesoară excepțională, care nu numai că m-a învățat tehnici și „trucuri” legate de make-up, dar m-a și motivat și m-a ajutat să capăt încredere în mine, iar pentru asta îi mulțumesc din suflet!

IMG_6491

Foto: Adriana Chitariu (cea mai bună!)

De ce blogger? Pentru că îmi place să socializez, să-mi împărtășesc experiențele și cunoștințele legate de domeniul care mă pasionează celor care vor să asculte/citească ce am de zis/scris. Ideea de a-mi face un blog a pornit de la faptul că primesc, destul de des, de la colege și prietene, întrebări de felul: „Cum să mă demachiez corect?”, „Ce creme de îngrijire a tenului recomanzi?”, „Ce părere ai despre fardurile cremoase?”, „De unde ți-ai cumpărat rujul/rimelul/bluza/geanta/colierul etc.?”, „Folosești ceva anume pentru păr? Îți strălucește foarte tare.” (aici Iustina se va recunoaște) și așa mai departe. M-am gândit că, dacă le răspund lor cu mare drag, aș putea să fac asta și în mediul online, pentru ca informația să ajungă la cât mai multe persoane.

Mi-aș fi dorit, atunci când am lucrat la construcția blogului, să pot adăuga și o canapea albă, pufoasă, iar pe o măsuță, în fața ei, să „așez” o vază cu lalele și zambile și o tăviță cu macaroons, pentru a ne simți cât mai plăcut împreună, în timp ce discutăm „ca fetele”. Momentan nu e posibil, însă cine știe ce ne rezervă viitorul?

Cu drag,

Dana 💎

Reclame

3 gânduri despre “Cine sunt, ce sunt și ce fac?

  1. Pingback: We are diamonds

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s